"Δε με απασχολούν τα κιλά της εγκυμοσύνης, που μου έμειναν..."

Μεταξύ ενός... πανικόβλητου καθημερινού προγράμματος και ενός νεογέννητο μωρού στη ζωή σας, είναι μάλλον δύσκολο να βρει ισορροπία η νέα μαμά. Όμως, η Tiffani Thiessen ξέρει να ξεχωρίζει το πιο σημαντικό για εκείνη: την τριάμιση μηνών κόρη της!

"Η προτεραιότητά μου είναι και θα είναι πάντα η μικρή μου κόρη". Το μυστικό της, που την κάνει να τα προλαβαίνει όλα? Μια... μικρή βοήθεια από τη μητέρα της, που ζει επίσης στη Νέα Υόρκη. «Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, αν δεν είχα κοντά μου τη μητέρα μου», δηλώνει η 36χρονη ηθοποιός.

Μάλιστα, η Τiffani δείχνει να μην αγχώνεται καθόλου για τα παραπανίσια κιλά, που της έμειναν μετα την εγκυμοσύνη. «Θα ήθελα να ήμουν, όπως ακριβώς ήμουν προτού μείνω έγκυος, αλλά καταλαβάινω ότι το σώμα μου δεν μπορεί να επανέλθει τόσο άμεσα στην πρότερη κατάσταση. «Μάλλον χρειάζομαι περισσότερο χρόνο, για να ξαναγίνω, όπως ήμουν, αλλά νιώθω πολύ άνετα με αυτό.»
Βέβαια, αν και κατάφερε να χάσει ήδη αρκετά κιλά, λέει πως τα εναπομείναντα κιλά είναι μάλλον ιδαιτέρως επίμονα! «Οταν μια νέα μαμά καταφέρνει να κοιμάται μόνο τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι δύσκολο να επανέλθει ο οργανισμός της στη φυσική του κατάσταση. Πλέον, όμως, προσπαθώ να είμαι όσο πιο συνεπής γίνεται με το σώμα μου, γι‘ αυτό πηγαίνω τρείς με τεσσερις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, ελπίζοντας να βρω τις ισορροπίες μου.»

Η βασικότερη ενασχόληση της πρωταγωνίστριας του “Beverly Hills 90210” είναι η κόρη της: «Αισθάνομαι οτι δεν γίνεται να αγαπάω τόσο πολύ ένα τόσο δα μικρούλι άτομο, αλλά τη λατρεύω όσο τίποτα!», αναφέρει η όμορφη ηθοποιός.